Lepola Rhubarb Sour
Juhannusdrinkki Lepolan Omena-raparperilimonadista!
Omena ja raparperi ovat kesän parhaita herkkuja. Niistä tehty limonadi, kirpeä lime ja laadukas gin – täydellinen keskikesän juoma.
Tässä meidän resepti:
Lepola Rhubarb Sour
1 annos
- Gin 5cl
- Limemehu 3cl
- Sokeriliemi 1cl (vettä ja sokeria 50/50)
- Kananmuna 1kpl
- Lepola Omena-raparperilimonadi
Lisää gin, limemehu, sokeriliemi, kananmunan valkuainen ja muutama jääpala shakeriin. Ravista aineksia muutama sekunti.
Lisää reilusti jääpaloja ja ravista vimmatusti n. 20 sekuntia.
Siivilöi juoma old fashioned tai tumbler -lasiin.
Pidennä Lepola Omena-raparperilimonadilla. Koristele raparperilla ja nauti!
Nautinnollisia hetkiä!
Cheers, Emmi & Aaron