Suppilovahverorisotto

Syksyinen risottoresepti viikonloppuun! Nauti Lepolan kuivan Pét Nat siiderin kanssa.

Raikkaan omenainen ja hapokas siideri sopii tasapainottamaan suppilovahveroiden maanläheisiä makuja ja juustoista risottoa.

Tässä resepti:

Suppilovahverorisotto:

4 annosta

  • 200g sieniä
  • 3 dl risottoriisiä
  • 2 dl Lepola Pét Nat Style Dry cider
  • 1 salottisipuli
  • 8 dl vettä
  • 1 liemikuutio
  • 2 rkl voita
  • 2 dl parmesaania raastettuna
  • mustapippuria
  • suolaa

1. Puhdista ja paloittele suppilovahverot. Hienonna sipuli. Kuumenna vesi ja liuota joukkoon liemikuutio.

2. Sulata voi pinnoitetussa kattilassa. Kuullota risottoriisi ja lisää sipuli, sienet ja siideri.

3. Kaada pannuun kuumaa lientä vähitellen. Keitä 20–25 minuuttia sekoittaen, jotta neste imeytyy riisiin.

4. Mausta risotto parmesaaniraastella.

5. Ripottele pinnalle suolaa, pippuria ja parmesaanijuustoraastetta.

Tarjoile vaalean leivän ja Lepola Pét Nat Style Dry siiderin kanssa kanssa. Nauti!

 

Cheers, Emmi & Aaron