Yrttinen kvinoasalaatti ja savukala

Yrttinen kvinoasalaatti pääsiäiseen! Nauti Lepolan puolikuivan Perryn kanssa.

 

Tässä resepti:

Yrttinen kvinoasalaatti ja savukala kahdelle:

2 annosta

  • 200g savukalaa
  • 2 dl kvinoaa
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 1 paprika
  • 1/2 kurkku
  • 1 chili
  • 1 nippu tuoretta minttua
  • 1 nippu tuoretta korianteria
  • loraus oliiviöljyä
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 rkl hunajaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 tl seesaminsiemeniä

1. Keitä kvinoaa kevyesti suolatussa vedessä 6–8 minuuttia. Huuhtele ja valuta.

2. Kuutioi tomaatit, paprikat ja kurkku sekä hienonna chili, minttu ja korianteri.

3. Sekoita ainekset kulhossa kvinoan joukkoon ja lisää sitruunan mehu, hunaja sekä mausteet.

4. Nosta kvinoasalaatti lautasille ja paloittele päälle savukala. Koristele tuoreella korianterilla ja seesaminsiemenillä.

Nauti Lepola Perryn kanssa!

Cheers, Emmi & Aaron