Riistaburgeri
Syksyn makuja lautasella! Nauti riistaburger Lepolan kuivan Pet-nat Lingonberry Natural Ciderin tai alkoholittoman Puolukka-mansikkalimonadin kanssa.
Juustoinen riistaburger ja puolukkasiiderin hapokkuus ovat ihanan syksyinen makupari. Raikkaan puolukkainen kuiva siideri sopii tasapainottamaan burgerin riistaisia makuja ja juuston täyteläisyyttä.
Kokoa riistaburger näin:
Riistaburgeri
- Hyvä burgerisämpylä
- Puolukkamajoneesia (sekoita Hellmann’s majoneesiin Meritalon puolukkahilloa!)
- Jauhettua peuran- tai hirvenlihaa
- Västerbotten-juustoa raastettuna
- Raikasta salaattia
- Ranskankermaa maustettuna suolalla ja pippurilla
Muotoile jauhetusta riistalihasta pihvit ja paista kuumalla pannulla välillä käännellen.
Kokoa burger levittämällä pohjasämpylään puolukkamajoneesia, lisää kuuma riistapihvi ja ripottele sen päälle raastettua Västerbotten-juustoa. Lisää muutama lehti raikasta salaattia ja lusikoi päälle vielä lopuksi maustettua ranskankerma.
Nauti burgeri Lepola Pét-Nat Lingonberry Natural Ciderin kanssa!
Nautinnollisia hetkiä!
Cheers, Emmi & Aaron