Riistaburgeri

Syksyn makuja lautasella! Nauti riistaburger Lepolan kuivan Pet-nat Lingonberry Natural Ciderin tai alkoholittoman Puolukka-mansikkalimonadin kanssa.

Juustoinen riistaburger ja puolukkasiiderin hapokkuus ovat ihanan syksyinen makupari. Raikkaan puolukkainen kuiva siideri sopii tasapainottamaan burgerin riistaisia makuja ja juuston täyteläisyyttä.

Kokoa riistaburger näin:

Riistaburgeri

  • Hyvä burgerisämpylä
  • Puolukkamajoneesia (sekoita Hellmann’s majoneesiin Meritalon puolukkahilloa!)
  • Jauhettua peuran- tai hirvenlihaa
  • Västerbotten-juustoa raastettuna
  • Raikasta salaattia
  • Ranskankermaa maustettuna suolalla ja pippurilla

Muotoile jauhetusta riistalihasta pihvit ja paista kuumalla pannulla välillä käännellen.

Kokoa burger levittämällä pohjasämpylään puolukkamajoneesia, lisää kuuma riistapihvi ja ripottele sen päälle raastettua Västerbotten-juustoa. Lisää muutama lehti raikasta salaattia ja lusikoi päälle vielä lopuksi maustettua ranskankerma.

Nauti burgeri Lepola Pét-Nat Lingonberry Natural Ciderin kanssa!

Nautinnollisia hetkiä!

Cheers, Emmi & Aaron